Generieke filters

TRIPADVISOR Kortingscode & Coupons

Ontdek de nieuwste kortingscodes en geverifieerde promoties voor exclusieve kortingen bij TRIPADVISOR

Jouw waardering: Geen
Rating: 5 - 2 stemmen

Actieve TRIPADVISOR Kortingscodes

Algemene informatie over TripAdvisor.com

TripAdvisor is een populaire reiswebsite die recensies en informatie biedt over hotels, restaurants, attracties en andere reisgerelateerde bedrijven. Het heeft een wereldwijde dekking en heeft momenteel meer dan 1 miljard beoordelingen voor meer dan 8 miljoen bedrijven.
 • Het werd opgericht in februari 2000 met twee dingen die van mij zijn: gebruikers de mogelijkheid bieden om beoordelingen en beoordelingen te plaatsen van hotels, restaurants en andere bedrijven die ze hebben bezocht, en om accommodaties, vluchten en andere reisdiensten te boeken.
 • TripAdvisor maakt gebruik van een crowdsourced-model en vertrouwt op door gebruikers gegenereerde inhoud om reizigers inzichten en aanbevelingen te bieden.
 • Om ervoor te zorgen dat reizigers van over de hele wereld toegang hebben tot en kunnen bijdragen aan de enorme database met beoordelingen, is TripAdvisor beschikbaar in meer dan 48 talen.
 • TripAdvisor heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app waarmee reizigers onderweg toegang hebben tot de diensten.
blanco

Kortingen aangeboden door TripAdvisor.com

Dit zijn de manieren waarop TripAdvisor leden kortingen, aanbiedingen of promoties kan aanbieden:
 • Promotionele kortingen, tijdelijke kortingen die worden aangeboden als onderdeel van speciale promoties, verkoopevenementen of seizoensaanbiedingen.
 • Promotiecodes: TripAdvisor kan couponcodes verstrekken die klanten tijdens het boekingsproces kunnen toepassen om korting te krijgen op vakantiepakketten, activiteiten, vluchten of hotels.
 • Kortingen voor TripAdvisor Plus-leden: TripAdvisor biedt kortingen of speciale aanbiedingen aan leden die zich aanmelden voor een Plus-account. Deze kortingen kunnen exclusieve ledentarieven, vroege toegang tot uitverkoop of beloningen omvatten.
 • Lastminuteaanbiedingen met korting op lastminuteboekingen voor vluchten, hotels en vakantiepakketten. Deze deals kunnen vooral aantrekkelijk zijn voor reizigers die flexibel zijn met hun reisdata en bestemmingen.
 • Flash Sales biedt tijdelijke kortingen op geselecteerde reisproducten.
blanco

TripAdvisor.com-promotiecodes

TripAdvisor biedt leden promotiecodes (digitale codes) aan die leden tijdens het online betaalproces in een daarvoor bestemd veld moeten invoeren. Het systeem valideert vervolgens de code en als deze geldig is en aan de opgegeven voorwaarden voldoet, wordt de bijbehorende korting of aanbieding als volgt op de aankoop toegepast:
 • Kortingspercentage (een kortingspercentage zoals 10% korting of 50% korting)
 • Bedragkorting (korting in elke valuta, bijvoorbeeld $ 20 korting of £ 10 korting, afhankelijk van de lokale valuta)
 • Vast bedrag (Vast totaalbedrag of vaste prijzen voor bepaalde artikelen)
Promotiecodes kunnen aan klanten worden aangeboden op de website TripAdvisor.com, op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram of Twitter, via een nieuwsbrief of door websites van derden zoals Couponius.com, Retailmenot.com, promocode.ac, oxideals.com .

Boeking op TripAdvisor.com

 • Tripadvisor is consequent de nummer 1 reissite ter wereld
 • Ons team beschouwt TripAdvisor als een geweldig hulpmiddel om alles wat je maar kunt bedenken op reisgebied te ontdekken, plannen en boeken
 • De website is heel gemakkelijk te registreren en biedt veel mogelijkheden voor het zoeken/vinden van bestemmingen en activiteiten
 • Wij denken dat als u een frequente gebruiker bent, u het beste kunt kiezen voor het TripAdvisor Plus-programma, waarbij leden speciale aanbiedingen krijgen voor geselecteerde hotels en ervaringen over de hele wereld.
 • Goede mobiele app, erg handig om onderweg het meeste uit je reis te halen.
 • Onze redacteur vraagt ​​leden vriendelijk om alle gebruikersrecensies van TripAdvisor zorgvuldig te lezen, aangezien de website geen beoordelingen modereert en elke gebruikersmening als een persoonlijke mening beschouwt.
 • We houden van de jaarlijkse prijs "Traveller's Choice", die fantastische diensten en de beste kwaliteit voor elke gast aanmoedigt.

Veelgestelde vragen over TRIPADVISOR

Biedt TRIPADVISOR kortingscodes aan?

Momenteel zijn er 40 kortingscodes en promoties die in juni 2024 voor TRIPADVISOR werken en de nieuwste coupon die vandaag is toegevoegd, biedt % korting.

Hoeveel kunt u besparen met TRIPADVISOR Kortingscodes?

Het bedrag dat u kunt besparen met een kortingscode van TRIPADVISOR kan variëren afhankelijk van de waarde van de bestelling en de waarde van de aangeboden korting. Op dit moment ligt het kortingspercentage tussen de % en 15% en kan het bespaarde bedrag oplopen tot enkele honderden euro’s, afhankelijk van de situatie.

Wat zijn de beste kortingsbonnen en kortingscodes voor TRIPADVISOR?

De beste geverifieerde kortingscode voor TRIPADVISOR is (WINTER15) en biedt klanten een korting van 15% op aankopen in juni 2024.

Wat zijn de daadwerkelijke kortingscodes en promotie-aanbiedingen voor TRIPADVISOR?

Waar is TripAdvisor goed voor?

TripAdvisor helpt elke maand honderden miljoenen mensen te ontdekken waar ze kunnen verblijven, wat ze kunnen eten en hoe ze het meeste uit hun reizen kunnen halen, op basis van de begeleiding van mensen die er eerder zijn geweest.

Hoe betrouwbaar zijn TripAdvisor-beoordelingen?

Wat hotel-, restaurant- en attractiebeoordelingen betreft, melden ruim vier van de vijf deelnemers dat de beoordelingen die ze op TripAdvisor lezen een nauwkeurige weerspiegeling zijn van hun ervaring.

Kunnen bedrijfseigenaren TripAdvisor-beoordelingen verwijderen?

Nee, hotel- en restauranteigenaren hebben niet de bevoegdheid om beoordelingen te verwijderen. Alleen TripAdvisor-personeel kan beoordelingen verwijderen. Hoteleigenaren kunnen echter wel een recensie melden en als het personeel het ermee eens is dat de recensie in strijd is met de richtlijnen, wordt deze verwijderd.

Hoe kan ik besparen op boekingen via TripAdvisor?

De veiligste manier is om promotiecodes te gebruiken. Het inwisselen van een TripAdvisor-promotiecode is uiterst eenvoudig. In slechts een paar stappen boekt u uw ervaring en bespaart u geld op uw aankoop.

Hoe kan ik een TripAdvisor-promotiecode krijgen?

Er zijn meerdere manieren om promotiecodes te vinden. TripAdvisor biedt klanten promotiecodes die beschikbaar kunnen zijn op de officiële website, in de nieuwsbrief of op websites van derden, zoals: couponius.com, coupons-promo-code.com, promocode.ac, oxideals.com.

Kan ik meer dan één promotiecode gebruiken voor een TripAdvisor-bestelling?

Helaas niet. Leden kunnen één code per geplaatste bestelling gebruiken. Zorg er dus voor dat u de beste TripAdvisor-promotiecode vindt die wordt aangeboden op het moment van uw bestelling.

Hoe u een TripAdvisor-promotiecode kunt inwisselen

Gemakkelijke en gegarandeerde manier om te besparen op uw volgende TripAdvisor door een promotiecode toe te passen bij het afrekenen

 • 1
  Zoek op Couponius.com naar de nieuwste codes die worden aangeboden en bewaar er een voor later gebruik
 • 2
  Navigeer door de TripAdvisor-website om uw volgende reiservaring te kiezen
 • 3
  Reserveer uw favoriete aanbieding en log in op uw account of registreer u als nieuw lid
 • 4
  Zoek op de afrekenpagina de link 'Promotiecode invoeren' en klik erop
 • 5
  Voer de exacte code in die u eerder hebt opgeslagen en klik op "Code toepassen" om deze in te wisselen
 • 6
  Uw korting wordt automatisch berekend en u bent klaar om de bestelling af te ronden

Actieve kortingscodes voor TRIPADVISOR

🛍️ Categorie
🔥 Totaal aanbod 40
🎇️ Kortingscodes 23
📌 Aanbiedingen 17
➡️ Beste coupon 15% korting
🆕 Nieuwste kortingsbon 10% korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 15 juni 2024

Beste couponcodes voor TRIPADVISOR

TRIPADVISOR-CODE BESCHRIJVING VAN TRIPADVISOR-AANBIEDING VERLOOPT
OCTOBER Enorme besparingen op geselecteerde artikelen NB
0116 Ontdek geweldige besparingen op Tripadvisor NB
TRIPA Gebruik de code om extra kortingen te ontgrendelen NB
FOLLOW10 10% korting op al uw aankopen. Probeer het gewoon eens! NB

Betalingsmogelijkheden

PAYPAL
Creditcard

Verzendopties

Per email

Contact Opties

400 1st Avenue, Needham, MA 02494, VS
Tripadvisor
@Tripadvisor
Tripadvisor
tripadvisor.com

Korte handleiding voor TripAdvisor-gebruikers:
 • Ons team vindt het leuk dat TripAdvisor reisforums organiseert waar gebruikers vragen kunnen stellen, advies kunnen inwinnen en, tijdens de herfst, hun reiservaringen kunnen delen. Met deze interactieve functie kunnen reizigers in contact komen met anderen, aanbevelingen krijgen en insidertips verzamelen voor aankomende reizen.
 • Wij raden leden aan om de boekingsfunctie te gebruiken. TripAdvisor biedt boekingsopties voor hotels, vluchten, vakantiewoningen en activiteiten rechtstreeks via hun platform, waardoor het voor elke gebruiker gemakkelijker wordt om onderweg toegang te krijgen en te beheren.
 • Geweldige zoekfilters, gebruikers kunnen hun opties eenvoudig verfijnen op basis van specifieke criteria zoals prijsklasse, voorzieningen en locatie, waardoor het zoekproces wordt gestroomlijnd.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.