Generieke filters

FLIXBUS Kortingscode en kortingsbonnen

Ontdek de nieuwste kortingscodes en geverifieerde promoties voor exclusieve kortingen bij FLIXBUS

Jouw waardering: Geen
Rating: 4.3 - 4 stemmen

Actieve FLIXBUS Kortingscodes

Algemene informatie over FlixBus

Als je op deze pagina bent beland, ben je zeker op zoek naar een FlixBus-ticket. Het maakt niet uit of je al eerder met FlixBus hebt gereisd of dat dit je eerste keer is; het Couponius-team heeft deze gids geschreven voor alle FlixBus-reizigers. We hebben ons best gedaan om rekening te houden met alle mogelijke aspecten van reizen en de beste manieren om reizen met FlixBus te plannen en te boeken, zozeer zelfs dat we er zeker van zijn dat deze gids iedereen zal helpen, ongeacht hoe ervaren of onervaren ze zijn. het moment.  Om dit materiaal te schrijven, hebben we gebruik gemaakt van de ervaring van onze eigen teamleden, mensen die we kennen, maar ook online bronnen van andere reizigers en branche-autoriteiten, zoals gerenommeerde reiswebsites, reisbloggers en recensiesites met een hoge reputatie en populariteit. Neem hieronder een paar minuten de tijd om dit materiaal te bekijken en ontdek effectieve manieren waarop u kunt reizen en besparen met FlixBus, waar ter wereld u ook vandaan komt.

Wat FlixBus is en hoe werkt het:

 • FlixBus is een wereldwijde mobiliteitsaanbieder die belooft de manier te veranderen waarop miljoenen mensen over de hele wereld reizen. Als unieke combinatie van een technologiestart-up, een e-commercebedrijf en een klassieke transporteur is FlixBus onlangs marktleider geworden in veel verschillende regio's en heeft het binnen zeer korte tijd het grootste langeafstandsbusnetwerk van Europa gecreëerd. 
 • De visie van FlixBus is om zijn passagiers een slim platform voor duurzaam reizen te bieden. Het doel is om boeken gemakkelijk te maken en de reiservaring comfortabel, betaalbaar en milieuvriendelijk te maken.
 • Tegenwoordig bestaat de FlixBus-vloot uit meer dan 4000 touringcars, in meer dan 40 landen en met meer dan 5500 bestemmingen. Het FlixBus-team is verantwoordelijk voor het bedrijfsmodel, de voortdurende ontwikkeling van het transportnetwerk, de technische oplossingen en de samenwerking met andere lokale vervoerders, specialisten in het veld, om te integreren in het FlixBus-netwerk.
 • Wij zijn van mening dat de mobiele app essentieel is voor een goede FlixBus-ervaring. Het geeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment en binnen handbereik toegang te krijgen tot boekingen, routes, aanbiedingen en alle andere beschikbare opties. We stellen het zeer op prijs dat je in de app de FlixBus-bussen in realtime kunt volgen, kunt zien hoe snel ze bij een bushalte aankomen en zo je planning beter kunt plannen.
blanco

Hoe u geld kunt besparen bij het boeken bij FlixBus:

 • De belangrijkste tip om geld te besparen met FlixBus is om uw tickets vroeg te plannen en te boeken. Plan altijd een reisroute en boek uw FlixBus-tickets vooraf, zodat u de laagste tarieven krijgt. Houd er rekening mee dat met FlixBus directe routes, zonder overstappen naar uw bestemming op lange reizen, iets duurder kunnen zijn, dus houd daar ook rekening mee. Als je geen tas hebt en tijd niet van het grootste belang is, kies dan voor een goedkopere reis, zelfs als dit betekent dat je een of twee FlixBus-routes moet veranderen.
 • In overeenstemming met het idee om vooruit te plannen, kunt u indien mogelijk retourtickets boeken. Reist u naar een bestemming vanwaar u terugkeert, dan is het boeken van retourtickets altijd goedkoper dan twee sets tickets afzonderlijk kopen.
 • Nachtbussen: als u meer geïnteresseerd bent in de bestemming dan in de reis, raden wij u aan de mogelijkheid te onderzoeken om een ​​zitplaats te reserveren in bussen die 's nachts lange afstanden afleggen. Ze zijn een goedkopere optie en hebben niet zoveel haltes als de reguliere bussen.
 • Plan slim en verdeel uw bagage in de twee gratis bagagevrijstellingen: de persoonlijke bagage die u meeneemt in de cabine (waar wij u adviseren persoonlijke spullen en waardevolle spullen mee te nemen) en de handbagage die u in de daarvoor bestemde bagageruimte kunt opbergen. Eventuele extra bagage of persoonlijke bagage met overgewicht wordt extra in rekening gebracht, waardoor de kosten van uw reis stijgen. Meer gedetailleerde informatie over afmetingen en gewichten vindt u op uw FlixBus-ticket.
 • Boek geen voorkeurszitplaatsen als u niet van het landschap wilt genieten. Voorkeurszitplaatsen kosten extra bij het boeken. Onze ervaring is dat standaardstoelen sowieso comfortabel zijn en dat er veel bussen zijn waar de stoelen niet gemarkeerd zijn en niemand geen rekening houdt met het aantal toegewezen stoelen op het ticket.
 • Gebruik elke keer dat u een FlixBus-ticket boekt een kortingscode: als u een FlixBus-account heeft en zich heeft geabonneerd op de nieuwsbrief, regelmatig reist of de FlixBus-feed op sociale media volgt, kunt u kortingscodes van FlixBus ontvangen. Deze codes, die bestaan ​​uit reeksen tekens en cijfers, kunnen bij het afrekenen worden ingevoerd en geven u korting op de totale kosten. In de volgende kolom geven we u meer informatie over deze FlixBus-couponcodes, waar u ze kunt vinden en hoe u ze kunt toepassen.

FlixBus-kortingsbonnen

 • FlixBus biedt klanten kortingsbonnen, ook wel kortingsbonnen genoemd, rechtstreeks op de website, op de sociale media-accounts van FlixBus, in de nieuwsbrief of op gespecialiseerde kortingswebsites zoals www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com of www.dealspotr.com.
 • Voorwaarden en beperkingen van FlixBus Kortingscodes: kortingscodes hebben altijd toepassingsvoorwaarden. Deze voorwaarden kunnen betrekking hebben op de minimale bestelwaarde waarvoor ze gelden, een specifiek type product waarvoor ze kunnen worden toegepast, of zelfs een specifiek merk of product waarvoor ze het voordeel bieden. Lees de voorwaarden zorgvuldig door als u een FlixBus Kortingscode vindt, zodat u deze correct op uw bestelling kunt toepassen en kunt profiteren van alle voordelen die deze biedt.
 • Geldigheidsduur van FlixBus kortingscodes: kortingscodes hebben, net als promoties, een geldigheidsduur waarin ze gebruikt kunnen worden. Bij elke kortingscode die wij publiceren, staat deze tijdslimiet ook vermeld, omdat we u belangrijke tijd willen besparen en niet willen dat u codes uitprobeert die verlopen zijn en niet langer van nut zijn voor uw bestellingen. Het is de moeite waard om te specificeren dat deze kortingscodes soms, zelfs als de door FlixBus genoemde deadline is verstreken, nog steeds kunnen werken. Als je dus geen goede kortingscode hebt gevonden en de tijd het toelaat, probeer dan de verlopen codes, aangezien de kans bestaat dat ze werkt mogelijk nog steeds.
 • FlixBus Kortingscodes gepubliceerd op Couponius: omdat wij bij het Couponius-team dol zijn op kortingen, willen we dat onze bezoekers de beste deals en kortingen krijgen wanneer ze winkelen op FlixBus. Daarom besteden we veel tijd aan het bestuderen van de FlixBus-website, de FlixBus-nieuwsbrief en de FlixBus-socialemedia-accounts, op zoek naar de nieuwste kortingscodes. Tegelijkertijd blijven we ook op de hoogte van codes die op andere kortingssites zijn gepubliceerd en controleren we elke dag op betrouwbare bronnen zoals www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac en vele anderen.
 • Op deze pagina vindt u een lijst met codes die regelmatig door het Couponius-team worden gecontroleerd en bijgewerkt. Probeer niet slechts één van de opties die het beste bij uw bestelling past, maar probeer ze allemaal. Vervolgens kunt u beslissen welke voor u het meeste voordeel oplevert en deze toepassen. 
 • Hoe u kortingscodes kunt toepassen op FlixBus: om u te helpen een FlixBus Kortingscode snel en correct toe te passen, hebben we op deze pagina een handleiding gemaakt. Scroll naar de onderkant van de pagina om de instructies te volgen over het toepassen van kortingscodes voor de FlixBus-website. We hebben ook een afbeelding toegevoegd om je extra tijd te besparen en je precies te laten zien waar je de kortingscode moet invoeren.

Nog een paar tips voor FlixBus-reizigers

Nog een paar tips, die, zelfs als ze je niet helpen geld te besparen, je FlixBus-ervaring kunnen helpen verbeteren en je zeker zullen helpen als je reist: 
 • Kom vroeg naar de bushalte, niet alle haltes zijn hetzelfde en je krijgt waarschijnlijk ook betere zitplaatsen;
 • Maak een printscreen van uw ticket om er zeker van te zijn dat u deze bij u heeft, aangezien de app mogelijk niet start of uw internetverbinding mogelijk niet beschikbaar is wanneer u aan boord gaat.
 • Houd uw identiteitsbewijs en kaartjes gereed voordat u zelfs maar in de bus stapt. Met het FlixBus-systeem kunnen passagiers documenten scannen, en als u ze van tevoren gereed heeft, wordt dit gemakkelijker en sneller. Houd er ook rekening mee dat FlixBus-bussen de bushalte zeer snel verlaten nadat het instappen is voltooid.
 • Niet alle FlixBus-bussen zijn groen en hebben het FlixBus-logo. Soms hebben lokale FlixBus-partners geen bussen van dit merk, dus zorg ervoor dat u het buslijnnummer op uw ticket leest en het busplatform vindt waar uw bus aankomt.
 • Hier zijn onze meningen over de FlixBus-busvloot zoals we die hebben ervaren: vernieuwde, schone bussen en redelijk nieuwe modellen. Redelijk comfortabele stoelen, wat ons betreft beter dan vliegtuigstoelen. Je vindt toiletten in de bus, gratis wifi met een nogal trage verbinding beperkt tot 100 MB per rit. Alle bussen hebben stopcontacten tussen de stoelen, slechts één per rij. 

Eindconclusie

Het Couponius-team beschouwt FlixBus algemeen als hét bedrijf voor snel, betrouwbaar en goedkoop busvervoer. De belangrijkste concurrenten op de EU-markt zijn Eurolines en National Express en ook al verschillen de diensten niet radicaal, wij beschouwen FlixBus als de gouden standaard op het gebied van busreizen en zullen graag weer met hen reizen.

Veelgestelde vragen over FLIXBUS

Biedt FLIXBUS kortingscodes?

Momenteel zijn er 40 kortingscodes en promoties die in juni 2024 voor FLIXBUS zullen werken en de nieuwste coupon die vandaag is toegevoegd, biedt 20% korting.

Hoeveel kunt u besparen met FLIXBUS Kortingscodes?

Het bedrag dat u kunt besparen met een kortingscode van FLIXBUS kan variëren afhankelijk van de waarde van de bestelling en de waarde van de aangeboden korting. Op dit moment ligt het kortingspercentage tussen de 20% en 65% en kan het bespaarde bedrag oplopen tot enkele honderden euro’s, afhankelijk van de situatie.

Wat zijn de beste kortingsbonnen en kortingscodes voor FLIXBUS?

De beste geverifieerde kortingscode voor FLIXBUS is (NFSUKK4MBK) en biedt klanten een korting van 65% op aankopen in juni 2024.

Wat zijn de daadwerkelijke kortingscodes en promotie-aanbiedingen voor FLIXBUS?

HOE VIND IK DE NIEUWSTE COUPONS VOOR FLIXBUS.COM?

U kunt de nieuwste coupons voor FLIXBUS.COM vinden op de officiële website en op specifieke websites zoals www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www .hotdeals.com of www.shopper.com.

KAN IK MET PAYPAL BETALEN OP FLIXBUS.COM?

Ja, u kunt met PayPal betalen op FLIXBUS.COM.

BIEDT FLIXBUS.COM GRATIS VERZENDING?

Ja, u krijgt uw elektronische ticket gratis rechtstreeks op uw e-mailadres en in de app.

WAT KAN IK DOEN ALS DE FLIXBUS.COM COUPON NIET WERKT?

Als uw FLIXBUS.COM couponcode niet werkt, raden we u aan onze trucs en tips te volgen om de oorzaak van uw fout te identificeren en te leren hoe u deze kunt oplossen. Ten eerste, als je de code handmatig hebt ingevoerd, heb je mogelijk een typefout gemaakt. Controleer je invoer dubbel en zorg ervoor dat je aandacht hebt besteed aan de hoofdletters en kleine letters en dat je geen spaties tussen de tekens hebt geplaatst. Bovendien moet u dezelfde reeks cijfers en letters volgen als in onze database. U kunt al dit gedoe vermijden door simpelweg vanaf het begin de kopieer-plakfunctie te gebruiken om de code correct over te dragen. Ten tweede heeft elke flixbus couponcode van onze pagina zijn eigen inwisselvoorwaarden. Lees aandachtig de details van uw couponcode om erachter te komen aan welke regels u zich moet houden. Soms is een code geldig voor een minimale boekingswaarde of voor specifieke bestemmingen, terwijl de andere keer de code geldig is voor nieuwe of voor bestaande klanten. Ten derde, als je al het bovenstaande hebt gecontroleerd en het systeem nog steeds een foutmelding geeft, betekent dit dat je dezelfde flixbus couponcode al bij een eerdere bestelling hebt gebruikt. Je kunt het niet meer gebruiken omdat het al verlopen is. Houd er rekening mee dat u niet meer dan één keer dezelfde couponcode kunt gebruiken.

Kan ik meerdere vouchercodes gebruiken op Flixbus?

Helaas niet. Flixbus staat het gebruik van slechts één code per bestelling toe, dus kies de voucher die het beste bij jouw behoeften past.

Hoe kan ik mijn Flixbus-vouchercode inwisselen?

Om een ​​Flixbus-vouchercode of couponcode toe te passen, volgt u de gids op deze pagina. U vindt ook een printscherm waarop u kunt zien waar u de code moet invoeren om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

Hoe u een FlixBus-vouchercode met succes online kunt gebruiken

Kies slim, reis groen en bespaar op je volgende busreis met behulp van vouchercodes op FlixBus.com

 • 1
  Blader door PromoCode.how voor de beste deal en klik op "Kopiëren" om de vouchercode op te slaan voor later gebruik
 • 2
  Ga naar FlixBus.com, kies je bestemming en vul alle reisgegevens in
 • 3
  Op de pagina "Boeking" vult u de passagiersgegevens, stoelen en extra's in en bekijkt u vervolgens de totale bestelling
 • 4
  Net onder het totale verschuldigde bedrag klikt u op de knop 'Voucher invoeren'
 • 5
  Voer de exacte vouchercode in of plak deze die u eerder hebt opgeslagen en klik op 'Inwisselen' om een ​​bevestiging te ontvangen

Actieve kortingscodes voor FLIXBUS

🛍️ Categorie
🔥 Totaal aanbod 40
🎇️ Kortingscodes 21
📌 Aanbiedingen 19
➡️ Beste coupon 65% korting
🆕 Nieuwste kortingsbon 20% korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 15 juni 2024

Beste couponcodes voor FLIXBUS

FLIXBUS-CODE BESCHRIJVING VAN DE FLIXBUS-AANBIEDING VERLOOPT
WELCOME20 Bespaar 20% korting als u nu winkelt NB
SAVE10 Krijg tot 10% korting op een nieuw merk NB
ncvr3ng4 Bespaar door de kortingsbon van 20% toe te passen NB
SALE30 Bespaar meer met een slimme kortingsaanbieding van 30% NB

Betalingsmogelijkheden

PAYPAL
ApplePay
Creditcard

Verzendopties

Per email

Contact Opties

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Duitsland
Flixbus
@FlixBus
Flixbus
flixbus.com

FlixBus beschikt over een grote vloot bussen en maakt groen reizen betaalbaar en gemakkelijk. Het FlixBus-netwerk strekt zich uit over Europa, de VS, Canada, Turkije en Brazilië. Ontdek routes, toegestane bagage en ticketprijzen eenvoudig en betaalbaar op FlixBus.com en bespaar op uw reis door promotiecodes te gebruiken.  

FLIXBUS.COM EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

Houd Europa binnen handbereik en krijg toegang tot exclusieve functies en voordelen.

 • Een geweldig partnerprogramma met hoge commissietarieven en een toegewijd klantenserviceteam.
 • Diverse betaalmethoden waaronder Apple Pay en Google Pay.
 • Meer dan 400.000 dagelijkse verbindingen.
 • Toegang tot meer dan 2500 bestemmingen in 36 Europese landen.
 • Geen boekingskosten en gratis annuleren mogelijk.

FLIXBUS.COM BESPARENDE TIPS

Bespaar nog meer op je volgende reisavontuur en gebruik een van onze flixbus-besparingstips om de kosten van je buskaartje te verlagen.

 • Abonneer u op de nieuwsbrief om 10% korting te krijgen op uw volgende boeking.
 • Ontvang tot 10% korting op de welkomstkorting voor uw allereerste boeking op FlixBus.
 • Download de app om 10% korting op in-app-korting te krijgen
 • Boek eerder en reis in groepen om enorme kortingen te krijgen.
 • Boek tijdens de speciale verkoopevenementen zoals Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day en Christmas Sales om tot 80% korting te krijgen op je volgende vakantie.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.