Generieke filters

BOOKING.COM Kortingscode en coupons

Ontdek de nieuwste kortingscodes en geverifieerde promoties voor exclusieve kortingen op BOOKING.COM

Jouw waardering: Geen
Rating: 4.3 - 3 stemmen

Actieve BOOKING.COM Kortingscodes

Verlopen BOOKING.COM Kortingscodes

ALGEMENE INFORMATIE OVER BOOKING.COM

Booking.com is het populairste online boekingsplatform ter wereld. Om deze reden heeft het Couponius-team extra tijd en middelen besteed aan het schrijven van een uitgebreide gids om u te helpen bij uw online ervaring met Booking.com. Of u nu een ervaren gebruiker bent of nieuw bij booking.com, het doel van deze gids is om u tijd te besparen en u te helpen bij het kiezen van de beste deals voor uw reizen. Deze gids is het resultaat van de persoonlijke ervaring van Couponius-teamleden, onze experts en het resultaat van uitgebreid online onderzoek op Booking.com, concurrerende sites en bronnen met klantenbeoordelingen. We vinden beoordelingen van andere mensen die met Booking.com hebben gereisd en hun ervaringen online hebben gedeeld, uiterst behulpzaam bij het voorkomen van fouten en het selecteren van de beste deals en opties. Daarom vragen wij u vriendelijk om, als u iets met ons wilt delen dat verband houdt met uw ervaring met Booking.com, of met een andere website, om ons te schrijven op [e-mail beveiligd].

Wat is Booking.com en hoe het werkt

 • Booking.com is een portaal dat gebruikers wereldwijd een ruime keuze aan accommodatiemogelijkheden biedt. Booking.com biedt voornamelijk online boekingsdiensten voor accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantiehuizen en resorts. Gebruikers van Booking.com kunnen accommodaties zoeken op basis van verschillende criteria, zoals locatie, prijs, voorzieningen en gebruikersrecensies. Het platform richt zich op zowel vakantiegangers als zakenreizigers.
 • Het Booking.com-portaal biedt gebruikers ook de mogelijkheid om via haar partners vluchten te boeken, auto's te huren op hun bestemming of zelfs restaurantreserveringen te maken. 
 • Het Couponius-team waardeert de inspanningen van Booking.com om regelmatig korte reisgidsen voor verschillende bestemmingen wereldwijd op de website te publiceren. We zijn aangenaam onder de indruk van de diversiteit aan geselecteerde plaatsen en de kwaliteit van de informatie, dus we raden u ten zeerste aan inspiratie op te doen in de suggesties van Booking.com voor uw reizen.
 • Binnen elke accommodatie op de website kunnen gebruikers een score vinden die is toegekend op basis van beoordelingen die door klanten zijn achtergelaten. Accommodaties krijgen een score tot 10, afhankelijk van de gebruikerservaring en de faciliteiten die de accommodatie biedt. Ook vindt u op elke accommodatiepagina details over de faciliteiten die gratis of tegen betaling worden aangeboden, zoals parkeren, WiFi, ontbijt, spa, zwembad of andere mogelijke voordelen. Lees daarom aandachtig de faciliteiten die in het pakket zijn inbegrepen of die beschikbaar tegen betaling.
 • Betalingen op Boooking.com kunnen worden gedaan op het moment van reserveren of, als de accommodatie dit toestaat, daarna, tot 48 uur vóór uw verblijf of bij aankomst bij de accommodatie. Leest u alstublieft goed de betalingsvoorwaarden door, het kan zijn dat als u na boeking betaalt de totale kosten hoger uitvallen.
 • Wij waarderen de schat aan informatie en sorteermogelijkheden van de accommodaties op Booking.com en beschouwen de website als een industriestandaard. De gebruikerservaring is prettig en hoewel er enorm veel eigenschappen en zoekmogelijkheden zijn, blijft het navigeren door de website eenvoudig en prettig.
blanco

Hoe u geld kunt besparen op Booking.com

 • De eerste stap die u moet nemen om de beste deals van booking.com te krijgen, is het openen van een klantaccount en het abonneren op de nieuwsbrief. Omdat booking.com zijn promoties zeer regelmatig bijwerkt, is het absoluut noodzakelijk om je te abonneren om toegang te krijgen tot de nieuwste aanbiedingen.
 • Het Couponius-team raadt u aan ook de mobiele app van booking.com te installeren. Wij denken dat dit de beste interface is om toegang te krijgen tot booking.com en u heeft overal toegang tot uw boekingen, promoties en de nieuwste aanbiedingen op booking.com. We vinden het geweldig hoe de app is geoptimaliseerd en vinden het absoluut noodzakelijk om de beste resultaten te krijgen bij het boeken van een accommodatie op booking.com.
 • Kies altijd accommodaties die tot 48 uur voor uw verblijf gratis annuleren aanbieden. Op deze manier zal Booking.com, als zich onvoorziene omstandigheden voordoen, uw geld terugbetalen.
 • Zoek naar accommodaties die, binnen hetzelfde budget, ontbijt of andere voorzieningen bieden, zoals gratis parkeergelegenheid, toegang tot de spa of ontspanningsfaciliteiten. Selecteer ook zorgvuldig accommodaties, zodat ze gemakkelijk toegang bieden tot het openbaar vervoer als u naar andere landen reist, of dicht bij uw interessegebieden liggen om extra transportkosten te voorkomen.
 • Bespaar op Booking.com met het Genius-programma. Leden van Booking.com worden beloond voor hun loyaliteit via het Genius-programma. Met dit programma kunt u extra kortingen verdienen op accommodatie- en autoboekingen, plus de mogelijkheid om ontbijt inbegrepen te krijgen of een gratis upgrade naar een superior kamer. Binnen het programma zijn er drie verschillende niveaus van voordelen: Niveau 1 voor beginnende leden, met 10% korting op eigendommen en autoverhuur op geselecteerde locaties; Niveau 2, wanneer u in 5 jaar een aantal van 2 boekingen heeft bereikt en 10-15% korting biedt op geselecteerde locaties en 10% op autoverhuur, de mogelijkheid van gratis ontbijt en een upgrade naar een superior kamer bij geselecteerde accommodaties; Niveau 3, wanneer u in 15 jaar tijd 2 boekingen heeft bereikt en 10-20% korting biedt op geselecteerde locaties en 10% korting op autoverhuur, gratis ontbijt en upgrade naar superior kamer bij geselecteerde accommodaties plus prioriteitsondersteuning van Booking. com.
 • Bespaar extra met promotiecodes van Booking.com: Booking.com biedt haar leden kortingscodes, of reeksen van tekens en cijfers, die ingevoerd worden als onderdeel van de online bestelling en die extra voordelen kunnen opleveren voor de geselecteerde aanbieding. Deze voordelen kunnen zijn: een vast percentage van het totaalbedrag, een bedrag dat van de totale bestelling wordt afgetrokken of andere extra voordelen zoals: inclusief ontbijt, gratis parkeren op de locatie, upgrade naar een superior kamer en nog veel meer. 
blanco

Promotiecodes van Booking.com

 • Omdat ze een belangrijke manier zijn om geld te besparen bij het boeken via Booking.com, geven we u meer informatie over kortingscodes, wat ze zijn, hoe u ze kunt vinden en hoe u ze kunt gebruiken.
 • Het Couponius-team is voortdurend op zoek naar de beste kortingscodes en kortingsbonnen voor u en we publiceren deze dagelijks, zodat u ons alleen maar hoeft te bezoeken.
 • Voorwaarden en beperkingen van de kortingscode van Booking.com: aan kortingscodes zijn altijd voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden kunnen betrekking hebben op de minimale bestelwaarde waarvoor ze gelden, een specifiek type product waarvoor ze kunnen worden toegepast, of zelfs een specifiek merk of product waarvoor ze het voordeel bieden. Lees de voorwaarden aandachtig door als u een kortingscode van booking.com vindt, zodat u deze correct kunt toepassen op uw bestelling en kunt profiteren van alle voordelen die deze biedt.
 • Geldigheidsduur van Booking.com kortingscodes: kortingscodes hebben, net als promoties, een geldigheidsduur waarin ze gebruikt kunnen worden. Bij elke kortingscode die wij publiceren is deze tijdslimiet aangegeven, omdat we u belangrijke tijd willen besparen en niet willen dat u codes uitprobeert die verlopen zijn en geen nut meer hebben voor uw bestellingen. Het is de moeite waard om op te merken dat deze kortingscodes soms, zelfs als de door booking.com genoemde deadline is verstreken, nog steeds kunnen werken. Als u dus geen goede kortingscode heeft gevonden en de tijd het toelaat, probeer dan de verlopen codes, aangezien de kans bestaat dat ze werkt mogelijk nog steeds.
 • Kortingscodes van Booking.com gepubliceerd op Couponius: omdat wij bij het Couponius-team dol zijn op kortingen, willen we dat onze bezoekers de beste promoties en kortingen krijgen als ze winkelen op booking.com. Daarom besteden we veel tijd aan het bestuderen van de booking.com-website, de booking.com-nieuwsbrief en de sociale media-accounts van booking.com, op zoek naar de nieuwste kortingscodes. Tegelijkertijd blijven we ook op de hoogte van codes die op andere kortingssites zijn gepubliceerd en controleren we deze elke dag bij vertrouwde bronnen zoals www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac en vele anderen.
 • Op deze pagina vindt u een lijst met codes die regelmatig door het Couponius-team worden gecontroleerd en bijgewerkt. Probeer niet slechts één van de opties die het beste bij uw bestelling past, maar probeer ze allemaal. Vervolgens kunt u beslissen welke voor u het meeste voordeel oplevert en deze toepassen. 
 • Hoe u promotiecodes kunt toepassen op booking.com: om u te helpen een kortingscode van booking.com snel en correct toe te passen, hebben we op deze pagina een handleiding gemaakt. Scroll naar de onderkant van de pagina om de instructies te volgen voor het toepassen van kortingscodes op de website van booking.com. We hebben ook een afbeelding toegevoegd om je extra tijd te besparen, zodat je precies kunt zien waar je de kortingscode moet invoeren.

Veelgestelde vragen over BOOKING.COM

Biedt BOOKING.COM kortingscodes?

Momenteel zijn er 28 kortingscodes en promoties die in juni 2024 voor BOOKING.COM zullen werken en de nieuwste coupon die vandaag is toegevoegd, biedt % korting.

Hoeveel kunt u besparen met de kortingscodes van BOOKING.COM?

Het bedrag dat u kunt besparen met een kortingscode van BOOKING.COM kan variëren afhankelijk van de waarde van de bestelling en de waarde van de aangeboden korting. Op dit moment ligt het kortingspercentage tussen de % en -$100, en het bespaarde bedrag kan oplopen tot enkele honderden euro's, afhankelijk van de situatie.

Wat zijn de beste kortingsbonnen en kortingscodes voor BOOKING.COM?

De beste geverifieerde kortingscode voor BOOKING.COM is (VROEGEZOMER24) en biedt klanten een korting van -$100 op aankopen in juni 2024.

Wat zijn de daadwerkelijke kortingscodes en promotie-aanbiedingen voor BOOKING.COM?

Werken promotiecodes op Booking.com?

Kort antwoord, ja! Booking.com biedt leden promotiecodes aan op haar website, sociale media-accounts en nieuwsbrieven.

Welke promotiecodes biedt Booking.com aan?

Dit zijn de soorten promotiecodes van Booking.com die u kunt verwachten:
 • Vouchers voor nieuwe leden
 • Vouchers voor bestaande leden
 • Gratis upgradevouchers

Waar kan ik een promotiecode voor Booking.com vinden?

U kunt promotiecodes van Booking.com vinden die worden geadverteerd op de website, sociale media-accounts, e-mailnieuwsbrieven of zelfs op kortingswebsites zoals www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com of www.dealspotr.com.

Kan ik een promotiecode van Booking.com meerdere keren gebruiken?

Welnu, dat hangt af van de specifieke voorwaarden die Booking.com voor die specifieke code heeft gesteld. Om te weten of je een kortingscode meerdere keren kunt gebruiken, controleer je de voorwaarden die bij de code horen.

Hebben promotiecodes van Booking.com een ​​vervaldatum?

Alle promocodes van Booking.com zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus controleer de vervaldatum.

Wat moet ik doen als mijn promotiecode van Booking.com niet werkt?

Als de door u ingevoerde code niet werkt, doet u het volgende:
 • controleer of u de code correct heeft ingevoerd
 • controleer de vervaldatum van de code
 • controleer of er beperkingen van toepassing zijn (sommige promotiecodes zijn alleen geldig voor bepaalde artikelen of categorieën.
 • zorg ervoor dat u de code voor de juiste producten probeert te gebruiken).
Als dat allemaal niet werkt, kun je altijd een andere kortingscode zoeken en deze proberen.

Hoe u een promotiecode op Booking.com gebruikt

Zorg ervoor dat u de beste deals op Booking.com krijgt door kortingsbonnen te gebruiken. Haal het meeste uit uw toekomstige reizen door elke keer te besparen

 • 1
  Ga naar Booking.com en gebruik het zoekvak om beschikbare deals en andere aanbiedingen te vinden.
 • 2
  Kies een hotel of hostel of een ander type accommodatie dat je vindt en bepaal de kamer.
 • 3
  Ga naar de website van de coupon, zoek naar beschikbare codes en wanneer u er een vindt die geschikt is voor uw bestelling, kopieer deze naar het klembord of noteer deze op een stuk papier of een Word-document.
 • 4
  Ga terug naar Booking.com, log in op uw account of maak er een aan in deze stap en plak uw code op de pagina met het boekingsoverzicht in het promotieveld – Voer uw promotiecode in – of typ deze handmatig met het toetsenbord.
 • 5
  Klik op de knop Toepassen en rond het boekingsproces af.

Actieve kortingscodes voor BOOKING.COM

🛍️ Categorie Reizen
🔥 Totaal aanbod 28
🎇️ Kortingscodes 7
📌 Aanbiedingen 21
➡️ Beste coupon - $ 100 korting
🆕 Nieuwste kortingsbon 10% korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 15 juni 2024

Beste couponcodes voor BOOKING.COM

BOOKING.COM-CODE BOOKING.COM BESCHRIJVING AANBIEDING VERLOOPT
N/A Klik om goedkope autoverhuur te bekijken NB
N/A Geniet van 10% korting op uw aankoop als u zich per e-mail aanmeldt NB
N/A Ontvang 10% korting op geselecteerde autoverhuur. Speciale kortingen bij Booking.com NB
N/A Ontvang 30% korting met coupons van Booking.com NB

Betalingsmogelijkheden

PAYPAL
ApplePay
Creditcard

Verzendopties

Per email

Contact Opties

Oosterdokskade 163, 1011DL, Amsterdam, Nederland
Booking.com
@booking.com
Booking.com
booking.com

BOOKING.com EIGENSCHAPPEN & VOORDELEN 
 • Heeft u nog meer redenen nodig om Booking.com te gebruiken? Hieronder vindt u de kenmerken en voordelen van een van 's werelds toonaangevende digitale reisorganisaties.
 • Meer dan 30.000.000 vermeldingen die 150.000 bestemmingen bestrijken. 24/7 klantenserviceondersteuning.
 • Toegang tot het Genius Loyalty- en het Affiliate-programma dat u geweldige beloningen en voordelen zal opleveren.
 • Geen reserveringskosten.
 • Prijs Match Garantie.
BOOKING.com BESPARENDE TIPS
 • Hou je van reizen maar vind je het soms wat duur? Onze bespaartips helpen je van gedachten te veranderen. Je zult elke dag meer en meer willen reizen.
 • Meld u aan voor de nieuwsbrief om de geheime deals te ontgrendelen.
 • Krijg 15% korting met Getaway Deals.
 • Download de app om exclusieve mobiele kortingen te krijgen.
 • Verdien mijlen elke keer dat u een hotel boekt.
 • Boek uw volgende reis op Black Friday, Christmas Sales of andere speciale verkoopevenementen en ontvang minimaal 15% korting als korting.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.