Generieke filters

AVIS Kortingscode en coupons

Ontdek de nieuwste kortingscodes en geverifieerde promoties voor exclusieve kortingen bij AVIS

Jouw waardering: Geen
Rating: 4.9 - 2 stemmen

Actieve AVIS Kortingscodes

Algemene informatie over AVIS

 • AVIS is een prominente speler in de autoverhuursector, bekend om zijn uitgebreide wereldwijde aanwezigheid, gevarieerde wagenpark en toewijding aan klantenservice en innovatie.
 • AVIS werd in 1946 in Detroit opgericht en breidde zich al snel uit over de Verenigde Staten.
 • AVIS is nu actief op meer dan 5,500 locaties in meer dan 165 landen over de hele wereld. Het biedt een breed scala aan voertuigen voor verhuur, waaronder sedans, SUV's, bestelwagens en luxe auto's.
 • AVIS biedt verschillende diensten aan, zoals AVIS Preferred, een loyaliteitsprogramma dat een sneller boekings- en verhuurproces biedt, en AVIS Select Series, dat hoogwaardige luxe voertuigen te huur biedt.
 • AVIS heeft partnerschappen opgezet met luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere reisgerelateerde bedrijven om klanten extra voordelen en gemak te bieden bij het boeken van huurauto's.
blanco

Promoties en kortingen aangeboden door AVIS

Hier zijn enkele soorten kortingen die AVIS haar klanten biedt:

 • Lidmaatschapskortingen: AVIS Preferred-leden krijgen toegang tot lagere tarieven, gratis auto-upgrades en exclusieve promoties.
 • Promotiecodes of kortingscodes, een korte reeks letters en cijfers die een AVIS u geeft om korting op een aankoop te verzilveren.
 • Weekdag-/weekendkortingen: Sommige bedrijven bieden goedkopere tarieven voor verhuur tijdens weekdagen of in het weekend.
 • Huurkortingen op lange termijn: Het huren van een auto voor een langere periode, zoals een week of een maand, gaat vaak gepaard met een korting ten opzichte van de dagtarieven.
 • Vooruitbetaalde kortingen: Als u uw huur vooraf betaalt, kunt u soms een lager tarief krijgen.
 • Kortingen voor ophalen/inleveren op de luchthaven: AVIS kan korting bieden als u de auto ophaalt en inlevert op een luchthavenlocatie.
 • Kortingen voor een enkele reis: Dit kan goedkoper zijn dan het huren en terugbrengen van de auto naar dezelfde locatie.
 • Kortingen op militaire en Amerikaanse veteranen: bespaar tot 35% op huurprijzen door deel te nemen aan het AVIS We Salute+ programma.
 • Kortingen op brandstofzuinige auto's: AVIS kan kortingen aanbieden op de huur van zuinige voertuigen of elektrische voertuigen.
blanco

AVIS Kortingscodes

 • Een AVIS Kortingscode biedt de klant een specifieke korting of promotie, zoals een percentage korting op de totale aankoop, gratis upgrades of een specifiek geldbedrag op de bestelling.
 • Zorg ervoor dat u de beste deal krijgt bij uw volgende aankoop en let op de nieuwste aanbiedingen. Nieuwe kortingscodes, promotieaanbiedingen en uitverkoop worden dagelijks op onze website aangekondigd.
 • Een gemakkelijke en gegarandeerde manier om een ​​promotiecode te gebruiken vindt u hier op deze webpagina. Navigeer eenvoudigweg naar de paragraaf 'Een kortingscode toevoegen wanneer u online een auto huurt bij Avis' op deze pagina.

Veelgestelde vragen over AVIS

Biedt AVIS kortingscodes aan?

Momenteel zijn er 12 kortingscodes en promoties die in juni 2024 voor AVIS zullen werken en de nieuwste coupon die vandaag is toegevoegd, biedt 25% korting.

Hoeveel kunt u besparen met AVIS Kortingscodes?

Het bedrag dat u kunt besparen met een kortingscode van AVIS kan variëren afhankelijk van de waarde van de bestelling en de waarde van de aangeboden korting. Op dit moment ligt het kortingspercentage tussen de 25% en 35% en kan het bespaarde bedrag oplopen tot enkele honderden euro’s, afhankelijk van de situatie.

Wat zijn de beste kortingsbonnen en kortingscodes voor AVIS?

De beste geverifieerde kortingscode voor AVIS is (AWD-A433300) en biedt klanten een korting van 35% op aankopen in juni 2024.

Wat zijn de daadwerkelijke kortingscodes en promotie-aanbiedingen voor AVIS?

Is Avis een goede optie voor het huren van een auto?

Momenteel is Avis een van de grootste autoverhuurbedrijven voor het commerciële segment voor zakenreizigers. Avis heeft wereldwijd meer dan 5500 locaties en goede algemene beoordelingen.

Is Avis een betrouwbaar verhuurbedrijf?

Avis is een vertrouwd en bekroond merk, met een lange geschiedenis van innovatie in de autoverhuursector.

Hoe krijg ik de beste deals op Avis.com?

U moet vooruit plannen en van tevoren boeken, en online zoeken naar een mogelijke kortingscode waarmee u kunt besparen op uw huur.

Hoe krijg ik een kortingscode voor Avis?

Om een ​​kortingscode te krijgen, kunnen klanten zich registreren als lid op de Avis-website, zich aanmelden voor de Avis-nieuwsbrief of op internet zoeken op gespecialiseerde websites zoals www.coupons-promo-codes.com, oxideals.com, promocode.ac, retailmenot .com, enz.

Kan ik een Avis Kortingscode meerdere keren gebruiken?

Welnu, dat hangt af van de specifieke voorwaarden die Avis voor die specifieke code heeft gesteld. Om te weten of je een kortingscode meerdere keren kunt gebruiken, controleer je de voorwaarden die bij de code horen.

Hoe lang zijn Avis Kortingscodes geldig?

Avis-codes kunnen worden gebruikt totdat de opgegeven promotie eindigt. De duur van specifieke Avis-promoties kan variëren. Sommige promoties kunnen meerdere dagen duren, terwijl andere meerdere weken kunnen duren.

Hoe u een kortingscode kunt toevoegen wanneer u online een auto huurt bij Avis

Snelle en gemakkelijke manier om een ​​kortingscode toe te passen op uw volgende Avis-autohuur

 • 1
  Ga naar Avis.com om de ophaallocatie en datum voor uw huur te selecteren
 • 2
  Bezoek onze site of zoek online naar de beste beschikbare Avis Kortingscode
 • 3
  Bewaar de gewenste code voor later gebruik door deze naar uw klembord te kopiëren of op te schrijven
 • 4
  Op de webpagina van Avis.com, net onder de ophaaldatum, zoekt u de link 'Kortingscodes'
 • 5
  Klik op de link en voer de exacte code in die u eerder hebt opgeslagen. Klik vervolgens op "Selecteer mijn auto" om verder te gaan
 • 6
  Uw korting wordt automatisch berekend en weergegeven bij het afrekenen

Actieve kortingscodes voor AVIS

🛍️ Categorie Overige
🔥 Totaal aanbod 12
🎇️ Kortingscodes 12
📌 Aanbiedingen 0
➡️ Beste coupon 35% Korting
🆕 Nieuwste kortingsbon 25% korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 15 juni 2024

Beste couponcodes voor AVIS

AVISCODE BESCHRIJVING VAN DE AVIS-AANBIEDING VERLOOPT
J198100 Geniet van 25% korting op boekingen in Portugal en Spanje bij Avis NB
N005000 Geniet van 20% extra korting met een voucher NB
N184200 Kopieer de code om geld van de aankopen te krijgen NB
T765700 Krijg tot 20% korting op de basistarieven AVIS Kortingscode 30 september 2024
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.