Generieke filters

REVOLUT Kortingscode & Coupons

Ontdek de nieuwste kortingscodes en geverifieerde promoties voor exclusieve kortingen bij REVOLUT

Jouw waardering: Geen
Rating: 5 - 1 stemmen

Actieve REVOLUT Kortingscodes

Algemene informatie over Revolut

 • Revolut is een in Groot-Brittannië gevestigd financieel technologiebedrijf dat bankdiensten aanbiedt, voornamelijk via zijn mobiele app.
 • Revolut werd in 2015 opgericht met als doel innovatieve bank- en financiële diensten aan te bieden, met name gericht op internationale geldoverdrachten en valutawissel.
 • Revolut biedt een scala aan financiële diensten, waaronder rekeningen met meerdere valuta, valutawissel, debetkaarten, ondersteuning voor cryptocurrency, budgetteringstools, verzekeringen en andere financiële producten.
 • Revolut heeft zijn gebruikersbestand snel wereldwijd uitgebreid en is sterk aanwezig in Europa. Het heeft ook diensten gelanceerd in andere regio's, waaronder Noord-Amerika en Azië-Pacific.
 • Revolut werkt volgens een freemium-model en biedt gratis basisdiensten aan met extra functies die beschikbaar zijn via premium-abonnementen.
blanco

Promoties en aanbiedingen voor Revolut-leden

 • Er zijn vier verschillende soorten Revolut-kaarten, die elk overeenkomen met een ander abonnement: Standaard, Plus, Premium en Metal. Hier zijn de kenmerken en voordelen voor elk:
 • Standaard Revolut-kaarten zijn het meest eenvoudige type kaart en er zijn geen maandelijkse kosten aan verbonden.
 • Plus Revolut-kaarten hebben een maandelijks bedrag van £ 2.99/€ 2.99/(niet beschikbaar in de VS), maar ze hebben een paar extra functies, zoals cashback op bepaalde aankopen en internetbankieren.
 • Premium Revolut-kaarten kosten maandelijks £ 5.99/€ 7.99/$ 9.99, maar bieden een breder scala aan functies, zoals een reisverzekering en een mobiele telefoonverzekering.
 • Metal Revolut-kaarten kosten maandelijks £ 12.99/€ 13.99/$ 12.99, maar ze worden geleverd met een aantal hoogwaardige functies, zoals een conciërgeservice en toegang tot de luchthavenlounge.
Alle Revolut-kaarten worden geleverd met gratis geldopnames in uw eigen land en in het buitenland, evenals het wisselen van vreemde valuta tegen de reële wisselkoers. U kunt ook in de Revolut-app een virtuele kaart aanvragen. Een Revolut Virtual-kaart is, zoals de naam al aangeeft, een virtuele kaart die u kunt gebruiken om betalingen te doen via uw smartphone of zelfs om online te winkelen en die voor eenmalig of meervoudig gebruik kan worden gebruikt. blanco

Revolut-beloningen en verwijzingscodes

Voor elke vriend die u naar Revolut verwijst, verdient u een geldbeloning van £ 10, £ 25, £ 50, £ 100 of, als u echt geluk heeft, £ 200! Revolut-beloning kan alleen worden toegekend als een door u uitgenodigde vriend alle vereiste stappen vóór de deadline heeft voltooid:
 • Meld u aan met de unieke verwijzingslink en verifieer hun identiteit;
 • Voeg geld toe aan hun Revolut-rekening met een kaart of bankoverschrijving. Overboekingen tussen Revolut-accounts en het toevoegen van geld met Apple Pay of Google Pay tellen niet mee;
 • Bestel een fysieke Revolut-kaart;
 • Doe drie legitieme aankopen met hun virtuele of fysieke Revolut-kaart, online of in de winkel. Aankopen met Apple Pay of Google Pay werken ook. Drie aankopen moeten groter zijn dan of gelijk zijn aan een minimumbedrag dat zichtbaar is op het Verwijzingsscherm.
   

De Revolut-app

 • De Revolut-app biedt een beter alternatief voor het reguliere banksysteem als het gaat om diensten als klantenondersteuning en privacybescherming.
 • De app heeft een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface die is ontworpen om handig te zijn voor gebruikers.
 • Met de Revolut-kaarten kunt u eenvoudig aankopen doen in meer dan 30 nationale valuta tegen 0% commissiekosten.
 • Revolut is ideaal voor reizen naar het buitenland, omdat u in de lokale valuta kunt uitgeven en tegen de best mogelijke koers kunt wisselen.
 • Revolut is echt geweldig geweest in situaties waarin dringende betalingen nodig waren, omdat geld direct tussen rekeningen kon worden overgemaakt.

Veelgestelde vragen over REVOLUT

Biedt REVOLUT kortingscodes aan?

Momenteel zijn er 12 kortingscodes en promoties die in juni 2024 voor REVOLUT zullen werken en de nieuwste coupon die vandaag is toegevoegd, biedt % korting.

Hoeveel kunt u besparen met REVOLUT Kortingscodes?

Het bedrag dat u kunt besparen met een kortingscode van REVOLUT kan variëren, afhankelijk van de waarde van de bestelling en de waarde van de aangeboden korting. Op dit moment ligt het kortingspercentage tussen de % en -€ 60, en het bespaarde bedrag kan oplopen tot enkele honderden euro's, afhankelijk van de situatie.

Wat zijn de beste kortingsbonnen en kortingscodes voor REVOLUT?

De beste geverifieerde kortingscode voor REVOLUT is (titoua3qj4) en biedt klanten een korting van -£ 60 op aankopen in juni 2024.

Wat zijn de daadwerkelijke kortingscodes en promotie-aanbiedingen voor REVOLUT?

Is Revolut een bank?

Revolut Bank UAB beschikt over een volledige bankvergunning in Litouwen, waardoor zij grensoverschrijdende bankdiensten kan aanbieden aan onze zakelijke klanten in de EER.

Wat doet Revolut precies?

Revolut is in wezen een online bank waarmee u een online account kunt aanmaken en uploaden. Vanaf deze rekening kunt u in het buitenland betalingen en online aankopen doen.

Is Revolut te vertrouwen?

Revolut bestaat sinds 2015. Revolut verzekert u dat uw geld wordt bewaard op een beveiligde rekening bij een gereguleerde bank of in liquide activa van hoge kwaliteit. Uw spaargeld wordt gedeponeerd bij partnerbanken.

Is Revolut gratis te gebruiken?

Revolut is een prepaid Visa-kaart die in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland kan worden gebruikt. Het standaardplan is gratis, maar er zijn beperkingen op het bedrag aan gratis uitgaven in het buitenland.

Kan ik een verwijzingscode gebruiken op Revolut?

Ja, Revolut staat klanten toe codes te gebruiken om haar diensten te promoten. Als u bijvoorbeeld een vriend doorverwijst, krijgt u momenteel maximaal $ 50.

Hoe kan ik besparen op mijn Revolut Premium

Om een ​​betere deal voor Revolut Premium te krijgen, moet u zich abonneren op het abonnement van 12 maanden en krijgt u momenteel 3 maanden gratis service.

Hoe u een Revolut kunt toevoegen

Actieve kortingscodes voor REVOLUT

🛍️ Categorie Overige
🔥 Totaal aanbod 12
🎇️ Kortingscodes 12
📌 Aanbiedingen 0
➡️ Beste coupon -£ 60 korting
🆕 Nieuwste kortingsbon 15% korting
🚚Gratis verzending NEE
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 19 juni 2024

Beste couponcodes voor REVOLUT

REVOLUUT-CODE BESCHRIJVING VAN DE REVOLUT-AANBIEDING VERLOOPT
titoua3qj4 Ontvang £ 60 korting wanneer u uw Revolut-kaart voor de eerste keer gebruikt NB
GET15EURO Profiteer van € 15,- korting NB
WELCOME15 Krijg tot 15% korting op elk Revolut-abonnement NB
BF50 Black Friday-uitverkoop: bespaar tot 50% op Revolut Premium- en Metal-abonnementen NB

Betalingsmogelijkheden

Creditcard

Verzendopties

Per email

Contact Opties

7 Westferry Circus, Canary Wharf, Londen, Engeland, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolutie.com

Korte handleiding voor Revolut-klanten

 • Over het geheel genomen is Revolut een veilige service die eenvoudige en flexibele manieren biedt om uw geld te beheren, uit te geven en wereldwijd betalingen te verzenden.
 • Revolut is geweldig voor het doen van betalingen en opnames in binnen- en buitenland.
 • De keuze van onze redacteur: Revolut Virtual-kaarten, die geweldig zijn als u online winkelt bij een verkoper die u niet kent, omdat u de transactie kunt uitvoeren en vervolgens uw kaart kunt annuleren als de veiligheid een probleem is.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.