Generieke filters

AVIRA Kortingscode en coupons

Ontdek de nieuwste kortingscodes en geverifieerde promoties voor exclusieve kortingen bij AVIRA

Jouw waardering: Geen
Rating: 4.8 - 1 stemmen

Actieve AVIRA Kortingscodes

Verlopen AVIRA Kortingscodes

Algemene informatie over AVIRA

 • Avira is een cyberbeveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in antivirussoftware en internetbeveiligingsoplossingen.
 • Avira werd in 2006 in Duitsland opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van antivirussoftware wereldwijd.
 • Avira biedt een reeks producten voor zowel individuele gebruikers als bedrijven, waaronder antivirussoftware, internetbeveiligingssuites en mobiele beveiligingsoplossingen. Hun software is ontworpen om te beschermen tegen verschillende bedreigingen, zoals virussen, malware, ransomware, phishing-aanvallen en andere online gevaren.
 • Een opvallend kenmerk van de producten van Avira is het gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machinaal leren om opkomende bedreigingen in realtime te detecteren en te voorkomen.
 • Avira biedt zowel gratis als betaalde versies van hun software, waarbij de betaalde versies doorgaans extra functies en verbeterde bescherming bieden.
blanco

Aanbiedingen en kortingen aangeboden door Avira

 • Promotionele kortingen: dit zijn tijdelijke kortingen die voor een beperkte tijd worden aangeboden, vaak ter gelegenheid van feestdagen of speciale evenementen. Denk hierbij aan kortingen op de initiële aankoopprijs of op abonnementsverlengingen.
 • Couponcodes of promotiecodes die klanten kunnen invoeren tijdens het afrekenproces wanneer ze online een aankoop doen om een ​​korting of speciale aanbieding te ontvangen.
 • Bundelkortingen: Avira biedt kortingen wanneer u meerdere producten of diensten samen aanschaft. U krijgt bijvoorbeeld mogelijk korting als u zowel antivirussoftware als de Phantom VPN-service (Virtual Private Network) koopt.
 • Studentenkortingen: Avira biedt speciale kortingen voor studenten. Om in aanmerking te komen, moet je doorgaans je studentenstatus verifiëren met een geldige studentenkaart of e-mailadres. Je ontvangt dan tot 70% korting.
 • Seniorenkortingen: Avira biedt tot 70% korting op kortingen voor geverifieerde leden die 55+ jaar oud zijn.
 • Verlengingskortingen: neem contact op met Avira tot 35 dagen voordat het jaarabonnement moet worden verlengd, en Avira zal u een e-mailmelding sturen met de verlengingsprijs vóór de vervaldatum.
 • Seizoenskortingen: Avira kan kortingen aanbieden tijdens specifieke periodes van het jaar, zoals het terug-naar-schoolseizoen of het kerstinkopenseizoen.
 • Volumekortingen: Voor bedrijven of organisaties die antivirussoftwarelicenties in bulk aanschaffen, biedt Avira volumekortingen op basis van het aantal aangeschafte licenties.
blanco

Avira Kortingscodes

Couponcodes, ook wel promotiecodes of kortingscodes genoemd, zijn alfanumerieke reeksen die klanten kunnen invoeren tijdens het afrekenproces wanneer ze online een aankoop doen om een ​​korting of speciale aanbieding te ontvangen. Deze codes worden door AVIRA verstrekt als onderdeel van hun marketingstrategieën om klanten te stimuleren hun producten of diensten te kopen.
Dit is hoe AVIRA-couponcodes doorgaans werken:
 • Een promotiecode verkrijgen: Promotiecodes kunnen worden verspreid via verschillende kanalen, zoals de Avira-nieuwsbrieven, posts op sociale media, advertenties of promotionele evenementen. Ze kunnen ook worden aangeboden aan bepaalde klantsegmenten, zoals nieuwe klanten, bestaande klanten of leden van loyaliteitsprogramma's.
 • Een AVIRA couponcode invoeren: U vindt een gedetailleerde handleiding over het gebruik van een promotiecode op de Avira-website hier op deze pagina, onder de paragraaf 'Hoe'.
 • Algemene voorwaarden: Promotiecodes worden vaak geleverd met specifieke algemene voorwaarden, zoals vervaldata, minimale aankoopvereisten of beperkingen op in aanmerking komende producten of diensten. Klanten moeten deze voorwaarden doornemen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de vereisten voor een succesvol gebruik van de promotiecode.

Een abonnement kiezen op Avira.com

Momenteel biedt Avira vier categorieën producten en diensten aan klanten die hun online- en apparaatbeveiliging willen verbeteren:
 • Pakketaanbiedingen, inclusief bundels van softwareproducten zoals: Avira Prime, Avira Internet Security en Avira Free Security.
 • Apparaatbeveiligingssoftware: Antivirus, Software-updater, Veilig winkelen en Avira-browserveiligheid.
 • Online privacyoplossingen: Phantom VPN, Wachtwoordbeheerder en Avira-beveiligingsbrowser.
 • Optimalisatiesoftware: Systeemversnelling en Optimizer.
Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden voordat u het juiste AVIRA-product kiest:
 • Beoordeel uw behoeften: bedenk welk type bescherming u nodig heeft op basis van uw gebruikspatronen en het risiconiveau waarmee u wordt geconfronteerd. Als u uw pc bijvoorbeeld voornamelijk gebruikt voor standaard surfen op het web en e-mailen, kan een standaard antivirussoftware voldoende zijn. Als u zich echter bezighoudt met activiteiten zoals online bankieren, winkelen of gamen, heeft u mogelijk een uitgebreider internetbeveiligingspakket nodig.
 • Onderzoek: Neem de tijd om onderzoek te doen naar de verschillende beveiligingsoplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Zoek naar gerenommeerde merken met een staat van dienst op het gebied van het bieden van effectieve bescherming tegen malware, phishing, ransomware en andere bedreigingen. Lees recensies en beoordelingen van zowel experts als gebruikers om een ​​idee te krijgen van de sterke en zwakke punten van elk product.
 • Kenmerken: Denk na over de functies die elke beveiligingsoplossing biedt en of deze aansluiten bij uw behoeften. Enkele veel voorkomende functies waar u op moet letten zijn onder meer realtime scannen, firewallbescherming, antiphishingtools, bescherming tegen ransomware, veilig browsen en bescherming tegen identiteitsdiefstal. Zorg ervoor dat de beveiligingsoplossing compatibel is met uw besturingssysteem en andere software die op uw pc is geïnstalleerd.
 • Prestatie-impact: Evalueer de prestatie-impact van de beveiligingsoplossing op uw pc. Hoewel het essentieel is om over een robuuste bescherming te beschikken, wilt u niet dat deze uw systeem vertraagt ​​of uw dagelijkse taken verstoort. Zoek naar beveiligingssoftware die licht en efficiënt is wat betreft het gebruik van systeembronnen.
 • Kosten: Denk ten slotte na over de kosten van het pakket en of het binnen uw budget past. Vergelijk tariefplannen en abonnementsopties om de beste waarde voor uw geld te vinden. Houd er rekening mee dat er weliswaar gratis antivirussoftware beschikbaar is, maar dat betaalde oplossingen vaak meer functies en betere bescherming bieden.

Veelgestelde vragen over AVIRA

Biedt AVIRA kortingscodes aan?

Momenteel zijn er 26 kortingscodes en promoties die in juni 2024 voor AVIRA zullen werken en de nieuwste coupon die vandaag is toegevoegd, biedt % korting.

Hoeveel kunt u besparen met AVIRA Kortingscodes?

Het bedrag dat u kunt besparen met een kortingscode van AVIRA kan variëren afhankelijk van de waarde van de bestelling en de waarde van de aangeboden korting. Op dit moment ligt het kortingspercentage tussen de % en 81% en kan het bespaarde bedrag oplopen tot enkele honderden euro’s, afhankelijk van de situatie.

Wat zijn de beste kortingsbonnen en kortingscodes voor AVIRA?

De beste geverifieerde kortingscode voor AVIRA is (HONING40) en biedt klanten een korting van 81% op aankopen in juni 2024.

Wat zijn de daadwerkelijke kortingscodes en promotie-aanbiedingen voor AVIRA?

Is Avira volledig gratis?

Ja, het basisbeveiligingspakket van Avira is volledig gratis. Als u zich abonneert, kunt u premium, completere pakketten krijgen.

Kan Avira worden vertrouwd om alle bedreigingen te detecteren?

Bij onafhankelijke tests in 2023 heeft Avira 100% van de malwarebestanden gedetecteerd, wat zeer indrukwekkend is: dit omvatte ransomware, Trojaanse paarden, spyware, keylogging-malware, rootkits en meer.

Wie is eigenaar van Avira-software?

Sinds 2021 is Avira eigendom van het Amerikaanse softwarebedrijf NortonLifeLock, dat ook Norton, Avast en AVG exploiteert.

Vertraagt ​​Avira de computer?

Als algemene regel geldt dat als uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Avira Antivirus, de impact op de prestaties van uw computer verwaarloosbaar zou moeten zijn.

Hoe kan ik besparen op mijn Avira-abonnement?

Avira biedt klanten meer manieren om te besparen op hun abonnement, maar doorgaans zijn de maandelijkse abonnementskosten lager als u voor een langere abonnementsperiode kiest. U kunt echter nog verder besparen door bij het afrekenen een Avira couponcode te gebruiken wanneer u zich abonneert op een nieuw betaald lidmaatschap.

Waar kan ik een couponcode voor Avira vinden?

U kunt Avira-promotiecodes vinden die worden geadverteerd op de website van de winkelier, sociale media, e-mailnieuwsbrieven of zelfs op kortingswebsites zoals couponius.com.

Hoe u een couponcode kunt toevoegen aan AVIRA.COM-abonnementen

Gemakkelijke en gegarandeerde manier om promotiecodes toe te passen op Avira-abonnementen bij het afrekenen

 • 1
  Zoek naar de nieuwste beschikbare AVIRA couponcode en bewaar deze voor later gebruik
 • 2
  Kies uw favoriete pakket op AVIRA.COM en selecteer uw abonnement
 • 3
  Klik op 'Nu kopen' om naar de kassa te gaan en kies vervolgens uw betaalmethode
 • 4
  Zoek op de pagina 'Besteloverzicht' het vakje 'Vink aan om couponcode in te voeren'
 • 5
  Voer de exacte code in die u eerder hebt opgeslagen en klik op "Toepassen" om de aanbieding in te wisselen
 • 6
  Uw korting wordt automatisch berekend en u bent klaar om de bestelling af te ronden

Actieve kortingscodes voor AVIRA

🛍️ Categorie Software
🔥 Totaal aanbod 26
🎇️ Kortingscodes 7
📌 Aanbiedingen 19
➡️ Beste coupon 81% Korting
🆕 Nieuwste kortingsbon 60% Korting
🚚Gratis verzending NEE
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 16 juni 2024

Beste couponcodes voor AVIRA

AVIRA-CODE BESCHRIJVING VAN DE AVIRA-AANBIEDING VERLOOPT
N/A Prijs: $ 135.65 NB
N/A Geniet van 60% korting op Avira Software Updater voor Windows NB
N/A Profiteer met één klik van 40% korting op bekroonde beveiligingsoplossingen NB
N/A Ontvang 80% korting op Avira Prime 2023 – Internationale Vrouwendagdeal NB

Betalingsmogelijkheden

PAYPAL
Creditcard

Verzendopties

Per email

Contact Opties

WeWork 75 E Santa Clara St., Suite 600, 6e verdieping. San José CA 95113
AviraBeveiliging
@avira
AVIRA
avira.com

Korte handleiding voor AVIRA-klanten:

 • Avira-antivirus is zeer veilig in gebruik en biedt uitstekende bescherming voor uw apparaat tegen malware en andere online bedreigingen. Sinds Avira de markt voor antivirussoftware betrad, wordt het consequent beschouwd als een van de veiligste en betrouwbaarste antimalwareleveranciers.
 • Gratis optie om te rennen. De oplossing voor pc-antivirusbescherming Avira Free Antivirus is beschikbaar als gratis download voor alle computers.
 • Elke Avira-oplossing is beschikbaar als gratis proefversie die kan worden gedownload op de Avira-website.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.